Ga naar hoofdinhoud
[frame style=”modern” image_path=”https://www.lvad.nl/wp-content/uploads/Cardiograph.png” link_to_page=”http://itunes.apple.com/us/app/cardiograph/id441079429?mt=8″ target=”_blank” description=”” size=”three_col_large”] Een heel handige app is deze Cardiograph meter. Geïnstalleerd op je iphone kan je met behulp van de camera je hartslag meten. En…. wat voor mensen met een LVAD heel interessant is…. ook hun hartslag is op deze app meetbaar !! Of en hoe deze op andere telefoons te installeren is, weten we niet, maar via google worden er veel mogelijkheden aangeboden. Graag horen we als dit gelukt is via ons contactformulier.
[frame style=”modern” image_path=”https://www.lvad.nl/wp-content/uploads/SC-Belt-.jpg” link_to_page=”https://www.lvad.nl/safe-comfort-belt” target=”” description=”” size=”three_col_large”] De Safe Comfort Belt.

Een riem die ontwikkeld is om de controller en batterijen van de LVAD veilig en comfortabel te kunnen dragen. Voor meer info hierover kunt u contact met ons opnemen.